Astrologisch bekeken

Weblinks

Maagd Ascendant Weegschaal

Ik ben vooral gesteld op harmonie en vooral niet teveel conflicten met mijn Weegschaalascendant. Keuzes zijn moeilijk vanwege de vele twijfels, voor en nadelen tegen elkaar afwegen.
Met de Zon in Maagd heb ik dan ook weer een erg serieuze kant, met een constante druk op perfectie en orden. In conjunctie met Pluto en Uranus maakt dat natuurlijk wel dat ik niet de gemakkelijkste vrouw ben, met belangrijke transformaties in mijn leven.
Iemand zei me ooit eens: Ascendant Weegschaal, Zon Maagd: “Een lust voor een ander, een kwelling voor jezelf”! Dit ga ik maar in het midden laten, maar het heeft natuurlijk wel wat als je er dieper op ingaat, tenminste zo heb ik het in bepaalde periodes van mijn leven ervaren.

Met Jupiter conjunct Keiron in het vijfde huis is het voor mij moeilijk te leven in de wereld der vormen en alledaagse plichten zonder daar af en toe uit te willen breken. Grenzen en beperkingen zijn niet aan mij besteed, op geen enkel gebied. “Only the sky is my limit!”

Maan en Venus op de Ascendant geven mij charme en gevoeligheid.

Een volledige analyse ga ik hier niet geven, mijn Radix bevat zoveel interessante punten. Het zijn niet allemaal cadeautjes maar het geeft me wel veel pit en spirit om zeker geen saai en kleurloos leven te hebben.

Ingrid Vrijsen - Hulsterweg 48 - 3980 Tessenderlo