Radix of geboortehoroscoop

Consult

De Blauwdruk

We komen op de wereld op een bepaalde plaats, op een bepaald moment. Op dat bepaalde moment, bij de eerste ademhaling wordt onze komst in deze wereld vastgelegd. We maken als het ware een foto of Kosmische Blauwdruk van de sterrenhemel, waar alles over dit nieuwe leven te lezen is: wie is deze persoon, welke kwaliteiten heeft hij/zij, hoe zal hij/zij de ouders ervaren, welk is het doel van dit leven, . . . Honderd en een dingen die een astroloog kan lezen uit die enkele gegevens. Want iemand word niet zomaar geboren, en dingen gebeuren ook niet zomaar, er liggen bedoelingen in omdat het zo moet zijn en niet anders. Al deze dingen worden bepaald op het moment dat we de eerste kreet of schreeuw laten horen op deze wereld.
Een erg belangrijk moment dus waar we ons helemaal niet van bewust zijn op dat specifieke moment.

De Kosmische Blauwdruk:
Elk levend wezen is op zich uniek, en alles wat er in dat leven gebeurt, is terug te vinden in de horoscoop, oftewel deze Blauwdruk. Bepaalde dingen zijn vastgelegd, alleen de weg er naar toe niet. Dat is onze vrije keuze, onze vrije wil die iedereen zelf bepaald. De astrologie kan je wel helpen door je vertellen wat het best bij je past, maar de uiteindelijke keuze op de kruispunten van je leven zal je zelf moeten maken.
Soms is het leven gemakkelijk, op andere momenten kan het dan weer moeilijk zijn. De ene relatie loopt op rolletjes, de andere is er één om beter niet over te spreken. Toch hebben al deze gebeurtenissen en mensen die we op ons pad tegenkomen een betekenis voor ons. Het zijn momenten waar we van zouden moeten leren, en dat kan ook . . . als we er ons maar bewust van zijn. De astroloog kan je de rode draad die door je leven loopt vertalen door de stand van de sterren te bekijken met behulp van de geboortehoroscoop en aanvullende horoscopen.
In een horoscoop staat een heel leven, en dat is onmogelijk om in een paar uurtjes te vertellen. Vandaar dat ik de essentie uit de horoscoop haal en dit toelicht. Verder kunnen we werken aan het NU van je leven en daar specifieker naar kijken, vooral naar eventuele vragen over je huidige situatie.

De ware astroloog reikt geen oplossingen aan, maar stimuleert de mens tot eigen, unieke inzichten te komen.

Ingrid Vrijsen - Hulsterweg 48 - 3980 Tessenderlo