Solaar

Consult Solaar

Ook wel jaarhoroscoop genoemd

Een Solaar of jaarhoroscoop wordt gemaakt op het exacte moment als de Zon op de precieze positie komt te staan als in de geboortehoroscoop. Op dat moment wordt een nieuwe horoscoop gemaakt voor de periode van een jaar. De plaats waar je je op dat moment bevindt speelt natuurlijk ook een rol, net als in je geboortehoroscoop. Het gebeurt wel eens dat mensen speciaal op reis gaan om op die manier een andere of betere (?) Solaar te hebben.

Natuurlijk zijn er Solaren die erg gunstig en rustig zijn, terwijl er anderen zijn die minder positief en onrustiger zijn. Als je dit al van te voren weet, kan je jezelf daarop voorbereiden dat het misschien een jaar wordt waarop je beter iets minder hooi op je vork neemt, of dat er bepaalde punten zijn die wat extra aandacht verdienen, of wendingen die eraan zitten te komen. Het is ook mogelijk dat je een gunstig jaar krijgt met mogelijkheden om nieuwe dingen te beginnen of oude dingen af te sluiten. Geen enkele horoscoop is volledig positief of volledig negatief, er zitten altijd mogelijkheden in naar uitwegen en oplossingen. Het is altijd de moeite waard al deze mogelijkheden naast elkaar te leggen en van daaruit de juiste beslissingen te nemen in je leven.

Een Solaar kan nooit geïnterpreteerd worden zonder vooraf de geboortehoroscoop te hebben geanalyseerd. Beide horoscopen worden dus naast elkaar bekeken om tot een correcte interpretatie te komen. Als je al eens een astrologisch consult bij mij hebt gedaan kan je je Solaar laten maken.

Ingrid Vrijsen - Hulsterweg 48 - 3980 Tessenderlo